VISIE & MISSIE
NIEUWSBRIEVEN

Mag ik me even voorstellen

Henk Schuring is de naam. Ik ben getrouwd met Janna, onderwijsadviseur en eigenaar van een behandelcentrum voor kinderen met  leer– en gedragsproblemen. Samen hebben wij drie kinderen. Onze dochters Laura en Kim en onze zoon Bob.

Ik ben bedrijfskundig ingenieur, afgestudeerd aan Hogeschool Saxion te Deventer, met als onderwerp "economie en milieu tijdens het bouwproces". Met het bouwen van deze woning wil ik de theorie in praktijk brengen. 

Ik ben sinds 1993 zelfstandig ondernemer. Hiervoor heb ik bij verschillende bedrijven werkzaamheden uitgevoerd van uiteenlopende aard op verschillend management niveau. Ik heb zeer veel ervaring op veel bouwlocaties van ruwbouw tot interieurbouw, het aanpassen van technische installaties zoals afzuigsystemen en bij  werkzaamheden voor het optimaliseren van energie verbruik.

In mijn schaarse vrije tijd heb ik me altijd bezig gehouden met bouwen en verbouwen van ons huidige huis. Ook ben ik altijd ge´nteresseerd geweest in milieu en natuur. Deze twee gegevens bij elkaar voegende, heb ik besloten om een ecologisch verantwoord strohuis te gaan bouwen. Het wordt het hoogste vrijstaande strohuis in Nederland en de locatie is een nieuwe wijk in Kampen.  

Henk

Janna

............Laura

 
Bob Kim  
   
Ons huidige huis