VISIE & MISSIE
NIEUWSBRIEVEN
 

Locatie Onderdijks  

In Kampen wordt tussen de stad en het rivierenlandschap een nieuwe woonwijk gebouwd. Dit plan is weer opgesplitst in meerdere bouwfases waarvan de eerste fase “De Boomgaard” inmiddels gerealiseerd is en de tweede fase die uit twee deelgebieden bestaat, “De Hoogte” en ‘De Bongerd” nu bijna is voltooid. De bouw van de derde fase “De Paden“ gaat binnenkort van start.

Deze wijk “Onderdijks” is gelegen tussen de IJssel en Venedijk Noord. Het water in de wijk doet denken aan het omliggende IJssellandschap en is zichtbaar door watergangen ( wadi’s).

Onze woning wordt gebouwd in het deelgebied “De Hoogte”.

De naam  is ontleend aan de gevoelsmatige hogere ligging ten opzichte van de omliggende woonwijken. De bebouwing in “De Hoogte” kenmerkt zich vooral door een moderne en rechtlijnige architectuur met platte kap, lessenaars kap of zadeldak met een flauwe dakhelling. De moderne, eigentijdse architectuur komt mede tot stand door het toepassen van bijzondere materialen, door het aanbrengen van kleurcontrasten en het aanbrengen van gekleurd stucwerk. Ons hoogste vrijstaande strohuis van Nederland wordt momenteel gebouwd op de kavel aan de Rietkamp nummer 2. 

Kampen

1ste fase

Onderdijks

 
De Hoogte Rietkamp 2  
   
Kavelindeling