VISIE & MISSIE
NIEUWSBRIEVEN
 

Voortgang van de bouw week 20

Deze week in een stralende voorjaarszon gewerkt en lekker opgeschoten. De lateien die we vorige week als een stapel hout hebben gefotografeerd zijn nu boven de deuren en ramen geplaatst. Dit is goed te zien op de laatste 2 foto's waar de vloerbalken ook al geplaatst zijn. op de vloerbalken komt de verdiepingsvloer. De balken blijven in verschillende kamers zichtbaar. Het geeft een natuurlijk en mooi effect. De begane grond krijgt nu echt vorm en we kunnen  door de ruimtes lopen. Op foto 3 is te zien dat de kraan niet meer "ligt". Dat klopt, hij is dinsdag omhoog gezet en is een enorme hulp bij het plaatsen van lateien, vloerliggers en straks ook bij de verdiepingsvloeren en elementen voor de eerste verdieping.

Aan de oostkant is een ingang waar via een wachtkamer 2 praktijkkamers zitten. De eerste kamer is bestemd voor het behandelcentrum lees- en spellingproblemen en dyslexie Janna de Haan. De tweede werkruimte wordt voor adviesbureau ecologisch bouwen ingericht.

Via een tussendeur kan er naar het privé gedeelte gegaan worden, maar ook via de voordeur aan de noordkant. wanneer je via de voordeur gaat kom je in een kleine hal waar een trap naar boven komt. Hiernaast loopt een gang waar je via een deur in de metaalwerkplaats kunt komen , of, wanneer je verder de gang doorloopt in de slaapkamer met aangebouwde badkamer komt.  De slaapkamer krijgt openslaande deuren naar de tuin op het zuiden. 

 

  .

praktijkingang noordoost wanden metaal werkplaats noordwest zuidwest, zicht op de slaapkamer beneden

 

zuidoost garage en achtertuin vloerbalken werkkamer 1  vloerbalken werkkamer 2