VISIE & MISSIE
NIEUWSBRIEVEN
 

Voortgang van de bouw week 22

We hebben deze week de luifels voor de praktijkingang en de privé ingang geplaatst. Er ontbreken nog 2 portalen op de begane grond. Er wordt één geplaatst voor de praktijkingang en één voor de privé ingang. Op foto "praktijkingang noordoost" is dit goed te zien, net als op de foto "wanden metaal werkplaats". Deze portalen worden speciaal gemaakt en we verwachten dat ze eind volgende week geleverd worden. 

De eerst verdiepingsvloer is gelegd inclusief het dak van de fietsenstalling en de carport. In alle ruimten op de begane vloer is er onder de wanden beton gestort. Dit vormt de overgang van het houten skelet op de betonnen fundering, het complete huis rust hierop. Komende week willen we het balkon aan de zuidkant maken zodat er voldoende werkruimte is om de eerste verdieping verder op te bouwen. Deze verdieping bestaat uit de woonkamer, keuken, en bijkeuken. 

 

 

  .

praktijkingang noordoost met links de carport van de garage wanden metaal werkplaats noordwest zuidwest, zicht op de slaapkamer beneden

 

zuidoost garage en achtertuin eerste verdieping, in de "keuken"  uitzicht vanuit de toekomstige woonkamer op de tuin