VISIE & MISSIE
NIEUWSBRIEVEN
 

Voortgang van de bouw week 25

Mede dankzij het prachtige weer van afgelopen week de eerste verdieping nagenoeg geplaatst. De woonkamer aan de westkant is hoger dan de rest van de verdieping . Boven deze woonkamer loopt de woning niet door en komt dus dakbedekking. De derde etage ( slaapkamers kinderen) komt dus boven de keuken, het woongedeelte noord en de bijkeuken. Het gebouw wordt dus naar boven toe wat "slanker".

Komende weken zullen we druk zijn met de balklaag en de verdiepingsvloer. Daarna (of tegelijkertijd) zal er beneden de eerste meter opgemetseld moeten worden omdat dit later niet goed meer kan i.v.m. het plaatsen van de steiger rondom het huis. Dit is nodig om ook hoger veilig en makkelijk te werken.

Boven het metselwerk zal de buitenkant ge´soleerd worden met stro, maar dit zal pas starten wanneer het hele gebouw staat.

 

 

  .

praktijkingang noordoost, met op de eerste verdieping de keuken en een deel kamer noord. wanden metaal werkplaats noordwest, op de eerste verdieping woonkamer met raam op westen. zuidwest, zicht op de slaapkamer beneden met dakoverstek, eerste verdieping woonkamer, keuken met balkon op het zuiden.

 

zuidoost garage en achtertuin vanuit de fietsenstalling genomen de "woonkamer", raam op het westen  de "woonkamer" dichte wand op het noorden
   
de "keuken"  van beneden door het trappengat naar boven