VISIE & MISSIE
NIEUWSBRIEVEN
 

Voortgang van de bouw week 26

Wederom prachtig zonnig weer. Deze week de balklaag gelegd in de keuken, buitenkeuken en het balkon van de waskamer ( boven de buitenkeuken ).Naast alle ramen zijn 2 extra stijlen aangebracht ter versteviging en ook is er een latei in de serre gezet die de krachten van de volgende verdiepingen op moet vangen. Aan de zuidkant van de woonkamer is eveneens een latei aangebracht die het dak en de overstek opvangt. We hopen volgende week de dakplaten te leggen op de keuken, hal en bijkeuken. Ook wordt er gewerkt aan het dak voor de woonkamer. Dit is een apart gedeelte omdat de woonkamer hoger is dan de andere vertrekken op de eerste verdieping. Ook wordt er boven de woonkamer niet meer gebouwd terwijl op de andere vertrekken de derde verdieping geplaatst gaat worden.   

 

  .

praktijkingang noordoost, met op de eerste verdieping de keuken en een deel kamer noord. wanden metaal werkplaats noordwest, op de eerste verdieping woonkamer met raam op westen. zuidwest, zicht op de slaapkamer beneden met dakoverstek, eerste verdieping woonkamer, keuken met balkon op het zuiden.

 

zuidoost garage en achtertuin vanuit de fietsenstalling genomen latei in "de serre" zicht op "de buitenkeuken en woonkamer" met balkon 
   
nogmaals "buitenkeuken"  doorgang naar "woongedeelte "west" vanuit links de "hal"