VISIE & MISSIE
NIEUWSBRIEVEN
 

Voortgang van de bouw week 28

Er is deze week hard gewerkt aan het verder afmaken van het dak in drie delen, dat bovenop de woonkamer geplaatst moet worden. Het dak heeft aan de westkant en de zuidkant een overstek dat ervoor moet zorgen dat het vertrek koel blijft in de zomer. De woonkamer is hoger dan de andere vertrekken op de eerste verdieping. Dit is goed te zien op de één na laatste foto. Verder zijn er bij de ramen de onderkanten ingezet. Dit is nodig omdat er nu zo snel mogelijk isolatie ( isovlas) geplaatst kan worden waarna de eerste meter opgemetseld kan worden.

 

  .

praktijkingang noordoost, met op de eerste verdieping de keuken en een deel kamer noord. wanden metaal werkplaats noordwest, op de eerste verdieping woonkamer met raam op westen. zuidwest, zicht op de slaapkamer beneden met dakoverstek, eerste verdieping woonkamer, keuken met balkon op het zuiden.

 

zuidoost garage en achtertuin vanuit de fietsenstalling genomen het dak voor de woonkamer wordt op de grond in elkaar gezet en later met de kraan omhoog gehaald en geplaatst. op de zuidkant onder het balkon gaan we voor het terras beton storten

 

   
Hier zijn de onderkanten van de ramen ingezet

 

 Hier staan we op de vloer waar de tweede verdieping moet komen. Het uitstekende deel is de woonkamer die hoger is dan de andere vertrekken. Deze foto is genomen van de andere kant. Hier komen 3 slaapkamers en de badkamer en technische ruimte.