VISIE & MISSIE
NIEUWSBRIEVEN
 

Voortgang van de bouw week 31

Deze week vooral bezig geweest met de dakrand van de garage. Vooral de aansluiting van de dakbedekking op het stro ,dat later in de wanden gemaakt wordt, betekent een risico. Er moet later geen contact tussen water en stro plaatsvinden, vandaar dat er op deze cruciale plekken speciale oplossingen gemaakt worden om dit te voorkomen.

Onder de ondersteuning van het stro wordt een profiel aangebracht dat de overgang vormt tussen stucwerk en dakbedekking. 

Deze week is er ook m.b.v. een verreiker steigermateriaal aangevoerd en zijn er panelen op het dak van de woonkamer geplaatst zodat er straks, wanneer de steigers staan verder gebouwd kan worden aan de tweede verdieping . Dit is goed te zien op foto 2  

 

 

  .

praktijkingang noordoost, met op de eerste verdieping de keuken en een deel kamer noord. wanden metaal werkplaats noordwest, op de eerste verdieping woonkamer met raam op westen. zuidwest, zicht op de slaapkamer beneden met dakoverstek, eerste verdieping woonkamer, keuken met balkon op het zuiden.

 

zuidoost garage en achtertuin vanuit de fietsenstalling genomen Dak garage met carport  aansluiting garagedak op oostgevel
   
detail oplossing overgang van dakbedekking op ( later) stro