VISIE & MISSIE
NIEUWSBRIEVEN
 

Voortgang van de bouw week 73

Deze week verder gegaan met de kleine afwerkingen, onder andere boven de voordeur en de praktijkingang. Hiervoor moest een deel van de steiger afgebroken worden. Het resultaat is dat ook daar de boel droog blijft en de strobalen geplaatst kunnen worden. In de weekenden van 17 en 18 april, 24 en 25 april en 1 en 2 mei en 8 en 9 mei wordt er weer een strobalenplaatsing in combinatie met leemspuiten georganiseerd. Opgeven kan! jbdehaan@home.nl even mailen en de pret kan beginnen.

De kozijnen zijn aangekomen vorige week en blijken goed te passen. Op de begane grond zitten ze erin, en ook op de eerste verdieping in de woonkamer is er al één geplaatst. Ze zijn erg zwaar, maar prachtig om te zien. Wel moet later het glas nog gezet worden, vandaar dat we de plastic schermen er nog weer even hebben ingezet om te voorkomen dat er via de ramen naar binnen gestapt wordt. 

                             

kozijn in de werkkamer begane grond nogmaals, het raam wordt later gezet vandaar de plastik voorzetstukken ramen bij de vijver begane grond
 
dakbedekking in aansluiting op het stro en later dus de leemlaag aansluiting dakbedekking deur derde verdieping